Årets konferanse LIFE LIGHT i Oslo

LYS er grunnlag for liv, det er avgjørende for helse og velvære, for klare tanker og overskudd så vel som for god søvn og hvile. Sola er selve lyskilden – og så forsøker vi mennesker å utvikle lysteknologier som gir oss sol inne, sol ute hele dagen. Noen ganger lykkes vi – nesten i alle fall. For oss nordboere er god lyskvalitet og kunstig belysning særdeles viktig gjennom lange, mørke vinterdager. I tillegg vokser det frem en lang rekke terapeutisk-medisinske apparater som bygger på lysteknologi, noen avanserte for medisnsk bruk, andre enklere for terapeutisk bruk – og så finnes det ting som kan forbedre livskvalitet og helse med enkle midler, som fargebriller, farget folie til vinduer, fargebad eller dagslyslamper. Det er en verden av muligheter med lys og farger! En verden du vil kunne oppleve på konferansen i Oslo 13.-15.mai, og i arrangementer før og etter. Ta en titt på programmet og se om det ikke er noe som taler til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *