Nordic Light på den internasjonale lysdagen

LYS – vi kjenner det når sola skinner at livet blir lysere og lettere, sånn er det bare. Hvorfor? Det vet faktisk forskningen ganske mye om etter hvert. Det burde få praktiske konsekvenser for hvordan vi lever og bygger og innreder våre hjem og våre arbeidsplasser. Særlig i vinterlandet Norge. Visste du at elever som sitter på vindusrekka har bedre helse enn de som sitter inne i rommet? Eller at pasienter som ligger ved store vinduer i lysfylte rom blir fortere friske etter operasjoner? Har du lyst til å vite mer, så er det en gyllen anledning i år: International Light Association holder sin årlige konferanse i Oslo fra 13.-15.mai. Og 16.mai blir det i tillegg en rekke spennende arrangemaneter; på DOGA for arkitekter og lysdesignere og på Litteraturhuset i Oslo for de som er interessert i fenomenet lys med Light Lab, hvor også Jim Oschman har et seminar i forkant for utstillinger, demoer og paneldebatt. Og på Berle blir det et seminar om farger og fargepsykologi. Nyt dagen og gjør deg nytte av de enestående mulighetene til å vite mer om noe som angår oss nordmenn mer enn de fleste!ILA-2018-Facebook-banner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *