International Day of Light 2018

16.mai 2018 er den første internasjonale lysdagen. UNESCO har definert dette til å være en årlig begivenhet og oppfordret alle til å markere dagen og bringe fram kunnskap og oppmerksomhet til det viktige temaet LYS. Vi i Nordic Light vil sammen med International Light Association gjøre nettopp det: Det blir en rekke markeringer og eventer i Oslo denne dagen – som ligger rett i etterkant av ILAs årlige konferanse om lys og helse. Vi har fått et stjernegalleri med forelesere til å gi innlegg spesielt for arkitekter og lysdesignere på DOGA i Oslo. I tillegg er det Writers Day på ELDORADO bokhandel, hvor flere forfattere vil være til stede med bøker om lys og farger. Se programmet for eventene HER

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *